Nak Souvenier best?

Mentang mentang dia blogger femes..

Siapa dia..
Ntahle..
Tapi..
Saja nak luahkan ..
Mentang mentang dia dah femes
Glamer sana sini..

Tak jenguk kita kat sini.


#terasake...

12 comments:

fieda said...

sape la agknya tu..??

azzey said...

sape ek?

sha my heart said...

kunjung mengunjung amalan kita. er, ada kena mengena tak?

biasalah dah femes, banyak kerja dia nak kena buat. nak maintain itu ini. trafik la, stat la.

LadyBird said...

sape ek kak? xpelah.. kite tgk sesame kite je lah.. tp akak pun femes :)

Asyiqin Haulisah said...

sori sori. saya busy selama ni. *perasan. ;)

nabByla said...

hahaha tahu xpew ! bella pun ada terasa ngn blogger femes tue. huuu

abang ensem said...

Harap2 bukan sayalah orangnya.

Martika Diyana said...

Die bz kot awak... :) cube awak tetego die pulak :)

Deru Ombak said...

Alahaiii Nur...
Dah ramai sgt follower, tak larat nak BW kot...
Nur pun tak kurang pemes nya.. Larat ke BW sume tuh?
Ada tu sorang follower kakya. Dia xpernah BW dan dia tak kesah follower dia tinggal jejak atau tidak. Tujuan dia berblog, kejar trafik. Hari2 dia post N3 baru then dia ping ke 10 tempat.. U see!!! Yang penting pada dia trafik dia hari2 melambung. Ekcelikan Nur,, tertakluk tujuan kita berblog..macam kakya yang baru berblog semula ni,, tinggal jejak sampai 3 Kali, takde response kalu. Stop disitu jek laaa..
Selamat menyambut MAULIDUR RASUL esok ye..
Jom pegi putrajaya..

whitecappuccino said...

tak kisah la nur..Nur pun blogger femes gak hehhe..

al-lavendari said...

begitulah resam donia ..

.........cP~ said...

Rilex lah..Biasalah tu..Saya ni, bukan semua orang balas kunjungan pun. Tapi, tak pe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...