Nak Souvenier best?

contest: all in one giveaway!-new entry skroll bawah


dear all in one readers,
pertama kali giveaway diadakan.
hadiahnya adalah sebuah buku mini
kandungan kalori dalam makanan.
saiz tapak tangan.
senang untuk dibawa kemana- mana.

syaratnya cuma komen diruangan komen.
dan letakkan email.(mestilah mempunyai alamat di malaysia
satu sahaja buku ni.(secara cabutan)

tarikh tutup 20.10.2010
jom meriahkan

69 comments:

mumun si missrivebell said...

cume komen eh? biar betik.. nk buku nie.. tidak mengapa jgn risau bg jak buku tu sama mumun.. tidak akan berabuk bawah katil.. hahaha..
missmunirah87@gmail.com

SyUhAdA said...

nak2....

msti bes klau dpt bku nie...hee~

http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/

SyUhAdA said...

eh..
salah lak..

syuhadasalleh@gmail.com

idAti mALek said...

oh oh oh apakah???

blueberry_dandelion@yahoo.com

mamaqari said...

saya nk jgk..
mamaqari@gmail.com

maisyah said...

salam..
bukan sj untuk memeriahkan...
hadiah kecil tapi isinya sangat berbaloi jk dimiliki...

myramansah@rocketmail.com

hAlizAmAHdi said...

menarik..

liza nak jgk..

li_zat@yahoo.com.my

kue said...

kue nk gak..nk bagi kt my wifey kt umah nih..biar die masak cukup kalori n jgn berlebihan huuhuhu

web : http://kuejournal.blogspot.com/
emel : wanzero87@gmail.com

kakngah said...

menjak fully SAHM ni, makin menyubur pulak
kalau dpt buku ni.. ada la panduan...

adnilsa_aslinda@yahoo.com.my
http://aslindaa.blogspot.com/

aSmiDar said...

Eda pon nak join jugak...

okey..dah terjoin ni kan..:)

AROL DSHW said...

eh, arol pun nak join jugak! hehe.

email : adikhensem44@yahoo.com.my

http://arolpunyeblog.blogspot.com

:)

MyZone~theUn4given said...

tepek la kat sini..(btuah ke x nih...)

beethoven_tg@yahoo.co.uk

Hairil Rizal said...

Saya nak buku itu sbb badan saya sudah gemuk!!! :)
Tolong! Tolong!

hairilrizal@gmail.com

amira said...

wah.. cayalah... dapat juga belek-belek kan buku tu supaya kurangkan kalori... memang best lah! nak2..
amira3112@gmail.com

S@hB@Nu-BaNuu said...

kalau dpt kire ok la tuh..hehe
c_mulan@yahoo.com.my

Mama Zharfan said...

trying my luck ;)

suzie284@yahoo.com

Ibu Ayra said...

salam kenal...
jenguk sini baca entri sambil cuba nasib...

rosrusli@gmail.com

iCaLoVeZiE said...

saya nak juga

Icaziesyira@yahoo.com

Wawa~* said...

wee... nk gak buku ni...! :)

najwa@secretwhisper.net <3

thanks nur :D

muchas luvas, wawa~* secretwhisper.net

Sasa Al-Sharif said...

weh, aku nak buku tu.. terima kasih..

asrisharif@gmail.com

Ziezah a little girl said...

nak jugak nur.....hahaha

ziezah_misi88@yahoo.com

terima kasih :P

alinac lover said...

join juga ya

alinacshoppe@yahoo.com

done!

LyNn'Azlina said...

saya mahu buku itu...panduan!
smg ada rezeki
azlina6703@gmail.com

Em's Family said...

Hi

nak join juga, mane tau rezeki

email: mummymer@gmail.com

Thanks

tiefazatie said...

ifa nk join gak..hihi..
cuba nasib..=)

pinkteddy84@gmail.com

tq!

ekinashikin said...

nk try la...
best buku ni ada info menarik!

email:ekinashikin@hotmail.com

imanmom said...

salam,nak la buku tu..

email : nonemom@gmail.com

nadiah said...

salam perkenalan,buku yang banyak info menarik...
mesti la nak

email:sisnadiah@gmail.com

Miza Yusof said...

miza join,

id follower: miza yusof
website: http://hayworlds.blogspot.com/
email: mizayusof90@yahoo.com

diana said...

join
ynadiana
email:abc_diana@yahoo.com
sharingiscaring

- zuriey - said...

wah ada giveaway la..saja je dtg singgah ni..alang2 join la sekali..senang sgt syaratnya.

email: zuriatiaziz@gmail.com

Cute MuM said...

Cute Mum pon nak join la..

nuruluyunmazlan@yahoo.com

TQ..

aanie said...

salam...
sy nak join gak la...

emel: aaniea@yahoo.com

tq...

cikanna said...

salam,saya nak join la

emael: sishana88@gmail.com

fathiah said...

salam...
saya pun nak join jugak la...

email : bonettomilk@gmail.com

tq :)

Jieda said...

Salam..join di sini

email: jieda_79@yahoo.com

fairusmamat said...

Aku pernah menghadiri Kursus Kecergasan Eksekutif di Port Dicskon selama 3 hari 2 malam. Dalam kursus tersebut aku dan lain-lain peserta dikehendaki melakukan aktiviti-aktiviti senaman seperti senaman dalam air, larian 2.4 kilometer, ujian kecergasan dan lain-lain lagi. Tidak lupa juga aku didedahkan dengan ceramah Kandungan Kalori Dalam Badan. Memang setiap makanan yang kita makan mengandungi kalori, tapi banyak atau sedikit bergantung dengan apa yang kita makan. Bagi mengurangkan kalori yang kita makan, kita haruslah selalu bersenam. Kalau malas bersenam sekalipun, banyakkanlah berjalan kerana dengan berjalanpun ia mampu membakar kalori.

fairusmamat@yahoo.co.uk

nEa FleriDa said...

nk buku tu jgk! ;)

flerida_haliza@yahoo.com

http://neaflerida.blogspot.com/

thanks!

Ellen said...

ellen nak join dan benar2 berharap dapat buku ni..kalo tak dapat pun, nak beli cam ni boleh ker..

email : bryan_nemo@yahoo.com

Adyshariz said...

salam kenal,

wah ! bagus buku ni, kalau dpt mesti boleh kurus hehehe..


aisha pon nak la..
email : najwwa@gmail.com
blog : http://Adyshariz.blogspot.com

TQ

MyZone~theUn4given said...

..kalau penyertaan wat 2x bleh ker..???hihihihi..

kinsyakrn said...

komen aje? baru nampak contest ni, kalau dapat buku kenit tu..nyiru tapak tangan saya tadahkan.

http://kinsyakrn.blogspot.com/

Nad @ MamaZakwan said...

nakjoin!

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com
email : nadyaewani@gmail.com
id : nad @ mamazakwan

tq

ummuabdullahsyaakir said...

Salam,saya cuba juga yea..

http://ummuabdullahdanhajar.blogspot.com
email:kolekacanghijau2@gmail.com

atie @ ejay said...

nak jgk..mna tau ada rezeki:)
atie1283@yahoo.com

Huda said...

sy pun nak cuba juga la :)

nhak_1103@yahoo.com
http://huda1103.blogspot.com

tqvm.

LisaVsKhusairi said...

nk cuba gak...

shazlis_xtrem@yahoo.com

ummi iman said...

just komen?tyr out je la kan?

mimie.m.dam@gmail.com

http://lamankasehiman.blogspot.com

Miecyber said...

Nak jugak...

Pliss....

miecyber@gmail.com

Imaan09 said...

nak jugaak..

zalipan2503@yahoo.com

http://imaan09.blogspot.com

~ iori diari ~ said...

komen je????

hurm...nak buku nieh....
nak nak....

nhs_resources@yahoo.com

irwani said...

salam nk join ;)

irwani87@gmail.com

Salmia said...

sy nak memeriahkan jugak GA ni.. hehehe

salmiahehehe@gmail.com

Nigina said...

saya pun nak join gak

esmiera@yahoo.com

Anitadahahs said...

singgah dan terjumpa kontes ini, mahu cuba juga yee..

email: sha_ety@yahoo.com.my

diana said...

nak jugak...
psssttt..bagi saye tau!

diana.rashid36@gmail.com

iEyLa said...

sume org nk...
nk jgkla...hehe...
lucky draw tu nnt tulis sume name sy ek..hehe

charm_yuhi@yahoo.com

syira qahira said...

salam,
akhirnya jumpa jugak apa yang dicari
sekarang ni semua maklumat kalori syira hanya tulis dalam buku
itu hasil survey dalam internet jugak
tapi kalau dapat yang nie
lagi behhhhhh...

semoga terpilih hendakNya..

manggis_hijau@yahoo.com.my

Lelord said...

adehhhhh baru jek buat ciskek

lelalayla@yahoo.com

KaySharipahEnterprise said...

Salam..
Badan laki aku dah gemuk n xturun2. Nampaknyer aku dah kena start kira kalori untuk dier.. Harap sgt dapat buku nie.. plzzzzzzzzzzzz..

tie_kha81@yahoo.com

tq..

Iena said...

NAK JUGAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!
ops, terexcited u... kekekkeee...

ni email saya:
azlinahasan@yahoo.com

cemomoi said...

huu makan banyak tapi tak gak naik... tak cukup kalori kot

.::Lynn::. said...

saya nak jugak

azlynn@dca.gov.my

nadzirah aqilah said...

eh.. last date rini.. sempat lg x? anis cuba ek.. lau tak sempat xpela.. hehehe

khairun_anis@yahoo.com

tehee..

Mama Balqis said...

teringin jugak nak memiliki buku itu!

zaleha125@gmail.com

nina syakina said...

nina pun nak jugakk buku tuhh...
nanti kalau pergi jalan2 cari makan,
sambil2 tuhh boleh belek2 buku tuhh...
kan... kan... hihi


id:
nina syakina

email::
nisyallove@yahoo.com

url::
http://loveninasyakina.blogspot.com/

g0m0k9enDek said...

nur, sila beri saye menang buku itu! kenapa?? lihat tajuk belog sudah mencukupi!!! hahahaha...

sqema86@gmail.com

nur said...

TERIMA KASIH SEMUA..
NANTIKAN KEPUTUSANNYA

Peri PiA said...

LOVE TO TRY :)

beatrizyoana@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...