Nak Souvenier best?

Hamilton Silap Masuk Pitstop!

Hamilton Silap Masuk Pitstop!


Kecoh kat FB harini tentang pelumba terkenal ni tersalah masuk pitstop.
Dulu-dulu sanggup tunggu depan tv.. La ni.. dah tak tunggu dah.

Bila skroll skroll newsfeed kat FB ada member share Youtube pasal ni. Kelakar le jugak tengok nye.
Kesian pun ada. Itu la kan sebab dah terbiasa buat, sampai bila dah berubah pun asyik teringat-ingat aja.

Memang top le berita ni ye Hamilton tersalah masuk pitstop. Lagi top daripada berita Vettel menjuarai lumba F1 di Sepang Kuala Lumpur. Agaknya apa perasaan dia masa tu? Apa yang terfikir ye?

Kalau nak tengok Youtube tu boleh je search, sure ada punye. Selamat menonton dan enjoy le ye.
Mau ziarah kawan-kawan yang budiman...

3 comments:

ArELeEz said...

musti dia tgh berangan naik podium sambil simbah2 champagne tuh. ha2..

Sharinginfoz said...

Hmmmm, tunggu kat shanghai pula ya

Kesuma Angsana said...

hehehe mcm2 lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...