Nak Souvenier best?

JADI PILOT?




Inilah perkara kedua dalam senarai perkara yang nak sangat saya buat.
Memandu kapal terbang. Pernahlah juga duduk di kokpit kapal terbang C130 masa praktikal di AIROD dulu. Nak juga rasa dapat memandu kapal terbang. Dapat memandu Cessna pun jadilah.


ITU CERITA SHAFIQ..
CERITA PENULIS BLOG NI PUN ADA JUGA IMPIANNYE..


MANAKALA IMPIAN KAWAN KAWAN BAGAIMANA PULA YE..
NAK SHARE TAK?

7 comments:

♥ manje ♥ said...

impian kita mahu jadi jutawan yang dermawan... :) ~

.: iEyLa :. said...

teringin nak naik la klu pilot die awak..hikhik..tetibe.. :)

Rai said...

ambik lah flying license!

JunAina said...

owhhh...bawak kereta yg nampak jalannya dan ada line putihnya pun kekadang cuak inikan pulak nak bawak kapal terbang tanpa jalan hanya langit yg terbentang...

ieja amieja said...

teringin nak round the world..huhu

huda_nhy said...

mcm cite good luck..org tu jd pilot..best je..

sayang sue said...

mmmm...secara jujurnya sy berminat jd pilot..tetapi bukan rezeki sy..utk syafiq..usaha tangga kejayaan..semoga impian anda menuju kenyataan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...