Nak Souvenier best?

Tempat Menarik di Sabah: Desa Dairy Farm.

~Kawan-kawan yang dah pergi ke Sabah ada mencadangkan supaya ke sini. Katanya sebijik macam kat New Zealand.. Ha.. menarik tu. Teringin la nak pergi. Memang banyak lagi tempat-tempat menarik kat Malaysia ni yang belum diterokai.
Kat tempat sendiri pun entah-entah belum juga habis round lagi. Mana tahu kot kot ada air terjun menarik kat dalam hutan belakang rumah?.. Atau ada pantai yang belum diterokai tak jauh dari kediaman? (mimpi la tu..)

OKeyla.. tempat percutian menarik kat Sabah ni boleh masuk diari.. Boleh la kita g untuk tahun depan.. ye tak..
pix_middle

NFO

> Desa Daily Farm dibuka pada tahun 1981 dengan 
keluasan 199 hektar

> Pengeluaran sebanyak 900,000 liter susu disasarkan mensasarkan Desa Cattle (S) Sdn Bhd setahun 

> Dibuka dari 8.00 pagi hingga 5.00 petang

> Bayaran RM3 (dewasa) dan RM2 (kanak-kanak)

3 comments:

mis fatin said...

serius lawa. x tau pulak sabah macam new zealand. :)

mama ju, said...

Salam maal Hijrah Nur

Anak mama ronda2 sabah. Rasanya dia tak pergi tpt ni. Kundasang diaorang kata mcm oversea gak. Wah!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza pg sabah, tapi tak sampai plak kat sini. hoooo....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...