Nak Souvenier best?

Ucapan Raya dari NUFFNANG!!

Terima Kasih untuk NUFFNANG.

Rupanya  NUFFNANG dah berwajah baru. Sejak kurang aktif berblogging awal tahun ini, lama juga tak menjenguk  NUFFNANG  ni. Alih alih tadi bila menggatal tangan nak buka  NUFFNANG punya website, tokojut mak sebabnya sudah berwajah baru!!! Dah lama ke sebenarnye?.. 

Bilakala meng log in, Alhamdulillah adalah sikit rezeki dari  NUFFNANG . Tapi takdela lebat pun.. Cinonet je. Yelah, kalau dah tak aktif dekat setengah tahun,  NUFFNANG  pun tak sudi nak bagi iklan kat sini kan. 

Tak macam blogger lain yang mampu menjana pendapatan hebat dari  NUFFNANG . Untungla kan. Bagi yang baru berjinak jinak dalam blogging ni haruslah memasang niat utama untuk berblogging. Kalau memang betul-betul nak buat duit online haruslah belajar dengan OTAI OTAI sekalian. 

Kalau macam Nur ni, santai-santai aja.. Tak serius.

Sekali lagi, selamat hari raya  NUFFNANG dan  NUFFNANGers dan PEMBACA BLOG ALL IN ONE.

1 comments:

Saifulizan Shaari said...

selamat ari raya aidilfitri..........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...