Nak Souvenier best?

Cerita Adam & Hawa : Aaron aziz.

Macam fenomena Oppa Gangnam Style pula cerita Adam & Hawa ni kan. Bila google website nurizspace ada buat review cerita Adam & Hawa ni. Rupanya review tu sejak dari awal tahun. Dah lama rupanya. Kisah Adam & Hawa ni diadaptasi dari novel tulisan Aisya Sofea.

Baru start google google dulu. Masih belum tonton.. Masih belum baca. Bila tengok kawan-kawan cerita yang novel ni best, dan dah baca sinopsis dah pun.. menarik juga. Haruslah mendapatkan segera. Belum lagi berkesempatan menonton. Tapi dah macam pisang goreng panas diperkatakan cerita ni. Maklum sajalah heronya itu kan Aaron Aziz. Siapa yang takmau tengok?

Kalau dah terlepas cerita ni macamana nak tengok ye? Ada sesiapa boleh cadangkan link? Atau ada yang dah download kan? Siapa pula yang ada novelnya?.. nak bagi pinjam ? Dah lama juga tak baca novel ni.. 

2 comments:

ArELeEz said...

sama la kita.. t'miss gak. hu3.. dia drama b'siri kn? bila next episode, ek?

Noraim said...

tak suka la novel jd filem, drama ni.

novel adam dan hawa mmg best. kalau baca mmg tak rugi.

saya saya ada! hikhik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...