Nak Souvenier best?

Boleh Update Dari Telefon!

Sempat tulis tajuk je.. Lepas tu dah tak boleh.. Terus masuk draft. Masa tu gune internet daily by Digi tu.. Nak coba la katakan.. Last last, terpaksa diedit melalui komputer juga.. Belum optimum lagi la penggunaannya.. Rasanya Digi offer rm2 per day, tapi bila tengok balance jadi rm5 pula.. ntah la..

Kalau update Facebook memang dah biasa dah buat.. Tapi untuk update blog.. Masih terkial kial lagi.. Disebabkan kurang kemahiran dan kesabaran dan rasanya lagi senang type melalui computer ni, maka guna komputer aje lah ye..

Kawan kawan biasa ke update melalui telefon?.. Oke tak... Haritu terbaca yang D_08 ada update melalui phone dia..

6 comments:

Deeyaudeen Sabri said...

waaaa.. boleh ke? cmne tu eh? hehe

ardinihumaira said...

:) 2010 dekat setahun dni blogging guna henpon hehe

Firdaus Alim said...

sugoi

ardinihumaira said...

eh silap.. 2009 hehe

SyUhAdA said...

xpenah..
henpon x canggih..
haha~

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xpernah try lagi,...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...