Nak Souvenier best?

Alkisah gambar Sony Ericson, gambar Chinese New Year dan Gambar Rabbit


Entry bergambar ini saja saja.. Sebab tak semua orang suka baca tulisan je.. Dari gambar pun boleh ceritakan macam macam kan.. Tersirat tersurat pun ada. Jadi apa ke halnya dengan gambar Sony Ericson ni?.. Saja nak letak.. Ada ke guna fon ni ye?. Sekarang ni tengah hebat promosi Sony Ericson XPERIA dan GREEN HORNET ye.. Best ke cerita tu?.. Kalau telefon xperia tu nampak macam best je.. (Manusia.. tidak pernah rasa puas..)



Tak lama je lagi kan nak Chinese New Year.. Cuti panjang tu.. Seronok seronok.. Ambil kesempatan berehat la ye bagi yang bekerja.. Berkunjung ke rumah rakan rakan yang menyambutnya?.. Sekarang ni yang ditunggu adalah SALE.. Pantang musim perayaan, nak grab peluang untuk diskaun.. Boleh tumpang sekaki shopping apa yang patut kan.. Happy Chinese New Year in advance..


Ini gambar Rabbit ke Arnab ke Hamster?.. Sempena Tahun Arnab kan tahun ni.. Pernah bela arnab tak?.. Kalau arnab biasa biasa tu biasa je la.. Kalau yang mahal tu, pasti sayang lebih lebih kan.. Barang berharga sudah tentu la akan lebih melekat di hati.. Tapi hakikatnya keturunan yang sama...

~Apa tah yang cuba disampaikan ni?.. Idea melalut tengah malam....

2 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pernah ade sekandang arnab kat kg...

LINA said...

lina suka rabbit! tp dia pun suka gigit jari lina >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...