Nak Souvenier best?

Ana Raffali dah Ada Boyfriend.

LANGKAWI: Pemenang tempat pertama Anugerah Juara Lagu ke 25 (AJL25), Anna Raffali sudah mempunyai kekasih yang dikenalinya sebelum bergiat aktif dalam penulisan lagu.

Perkara itu disahkan sendiri oleh abangnya, Harris yang turut dimaklumkan oleh Ana mengenai hubungan istimewa tersebut.

“Saya tahu dia sedang berkawan dengan seseorang. Sebagai abang saya tidak kisah asalkan dia pandai jaga diri dan tidak leka," katanya kepada mStar Online ketika sama-sama menyertai Program Santai@Langkawi anjuran majalah pelancongan, Santai, di sini, baru-baru ini.

Menerusi program selama tiga hari itu, Ana telah bertemu peminat-peminatnya di sambil membuat beberapa persembahan.

***Baca kat Mstar ni.. Biasasla.. kalau artis je mesti status bf ke dah kawin ke yang jadi persoalan kan?

6 comments:

akmall said...

erm...i rasa..status tu agak penting kot bagi wartawan hiburan..sebab apa?...

bila xde gf/bf, press dan orang ramai akan ask bila nk ada satu...

bila da bertunang, press n orang ramai akan ask bila nk kawin...

bila da kawin, press dan orang ramai akan ask biler nk cerai...

bila da cerai, press dan orang ramai akan ask selama mana nk bersendiri, xde calon ke?

sampai la biler2..hahahah
(sekadar lawak..(bukan betul ke?))

mia said...

erkk..mia macam ketinggalan sket baba ana ni yang..huhu

BlueberrY CheesE said...

biasalah tu.press klo bole nak korek sume..hihih

nub said...

wow..langkawi..hahah..langkawi plak yg aku sebokkan..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

name meletop..
kene korek la...
hehehe...

ardinihumaira said...

suh dia kawen cepat. dni nak tengok. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...