Nak Souvenier best?

Bloglist Tak Berguna?... Terima Kasih Ben Ashaari.



Happy tak bila dapat masuk bloglist blogger terkenal.. Walaupun belum bergelar blogger jutawan..(ehehe..).. Pastu dapat satu kelas 'bussiness kelas' dengan cik tepen biru.. Siapa lagi kalau bukan Cik Mat Gebu..(yang di underline biru itu..).
Terima Kasih ye Ben Ashaari..

Apa fungsi bloglist ni ye?.. Penting ke?.. Ada tak blog yang tak letak bloglist?.. Personally, fungsinya adalah seperti berikut:

  • Mendapat update terkini dari rakan rakan blogger. - ini adalah alternatif kepada blogger dashboard. Sebab dari bloglist ni kita dapat tahhu siapa yang baru je update blog..(syarat tambahan kat setting bloglist tu kena guna aturan ikut atest updated la kan..)
  • Mencantikkan blog.- Nampak lebih berseri kan kalau ada bloglist ni.. Pastu boleh letak macam macam tajuk.. Macam kat atas ni 'buah cempedak diluar pagar" Apa agaknya maksud tu..
  • Berkongsi traffik.- Secara tidak langsung kalau seseorang tengah lawat blog kita, kemudian sidia terbaca tajuk yang menarik hati, pasti akan di klik jua kan..
  • Memanjangkan maklumat..- dan sambil blogwalking, ternampak maklumat2 yang harus dikongsi, mungkin akan kongsi sama dalam entry entry berikutnya..
Agak agak kalau blog ALL IN ONE ni buat open bloglist ada tak yang nak join..

10 comments:

Nina Juliana said...

pasti.. pasti ramai yg turut serta.. buat la.. manalah tau teratak bonda turut tersenarai dalam blog list All In One tu..

Mr. Swift said...

Ohh nak join? :D

lame tak lepak dengan lu bro.

wida said...

Tahniah..bestnya

whitecappuccino said...

tahniah yer..

shida anwar said...

harus ikut...ALL IN ONE pun fames ape...bolehlah nompang-nompang...

af3b_p!LaH said...

cantik blog!
btw, thx stopping by at my pondok buruk tu.
hehe..
nice meeting u!

Adzriel AB said...

betul tu.. sebab tu ALL IN ONE ada dlm blog list saya. meramaikan jiran keliling, biar senang nak lawat. takut lupa pun iye juga.

Scarlett O'Hara said...

Buatlah sure Cik Scarlett turut serta.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah2...

Anonymous said...

buy ambien buy non generic ambien - ambien 10 mg pregnancy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...