Nak Souvenier best?

Twitter Dengan SMS Sama Ke?



Boleh jadi sama kalau kita guna Twitter Mobile la kan.. Betoi kata d kosong lapan itu, Kalau yang suke bersms memang sesuai le Twitter ni..Sebabnya mesej yang dibenarkan terhad.. Lain la macam blog.. Nak tulis panjang boleh, pendek pun boleh kan? Lepas tu sapa yang nak berkomunikasi dengan orang orang terkenal pun boleh juga..(bukan artis sahaja tau ada Twitter ni).

Contohnya Perdana Menteri, Menteri menteri pun ada yang gunakan Twitter ni.. Masa Anugerah Juara Lagu, AJL haritu pun ada contest via Twitter . Tapi masa tu kan tak berapa mahir lagi menggunakan Twitter ni.. Sekarang ni pun masih terkedek kedek lagi guna Twitter. Masih perlu belajar banyak cara cara menggunakan Twitter atau cara cara untuk bertweet..

*Pia- mula mula berserabut... dah lama2 kang mebi oke kot




8 comments:

DKosongLapan said...

padan le tersedakk....ade yang menyebut.....
awok pun dengan twitter ni masih belajo lagiii....banyak yang tak tau lagi nii

Anisa Hang Tuah said...

saya selesa twitter dr fesbuk
eheee

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

saya tak tahu lansung pasal twitter

Wassalam

Mohamad said...

Saya ada twitter.. tapi tak aktif. Mungkin bagi saya yang lain lebih mesra..

nub said...

nak jgak ada tweeter..buatkan!

hahaha

dayah SnoW Heuka said...

wahh sume pakat twit2 niyh hehe na try la ^^

New Entry "ada duit tak??"

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sis takda acc twitter..huhu

SYaMiLa said...

jom bertwitter..he3...

baru nampak kemas...

My recent post "NEW!!! HOT DESIGN GAP PYJAMAS"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...