Nak Souvenier best?

SEGMEN : Jom Syok Sendiri.

image

Tahniah BA atas kemunculan dalam Majalah RAPI ni...

  1. Boleh berikan nama glamour anda dalam dunia maya ini ?Nur ALL IN ONE .. glemer ke?
  2. Kenapakah anda memilih nama tersebut ? Sedap...
  3. Kenapa anda berblogging ? Berkongsi maklumat dan pengalaman.
  4. Siapakah pemberi semangat anda ? Kawan kawan bloggers.. Ye kamu..
  5. Sudah berapa lamakah anda berblog ? Setengah tahun.
  6. Siapakah idola anda dalam dunia blogging ini ? Ben Ashaari..
  7. Kenangan manis anda dalam dunia blogging ? Makan coklat.
  8. Kenangan pahit anda dalam dunia bloggng ? Minum kopi.
  9. Pencapaian terbaik anda dalam dunia blogging ini ?Dapat traffik terbanyak dari blog BA dan menang contests.
  10. Selain berblog , apakah minat anda ? Tengok TV.
  11. Bagaimana anda membahagikan masa anda diantara berblog dengan aktiviti yang lain ? Ada masa terluang je, blogging.. Tapi urusan utama didahulukan..
  12. Pendapat anda mengenai dunia blog di malaysia ini .. Macam macam ada... Pandai pandai pilih ye.
  13. Nasihat anda untuk mereka jika ingin memiliki blog sendiri.. Tulisla dengan cara anda sendiri.. Pasti ada yang bacanya..



.
.
.
.
.
.
.
.




16 comments:

Hishyamuddin said...

yeah, setuju ngn nsiht tu..hehe

y u y u Z u l a i k h a said...

heheheh.. yuyu pun join gak ^^

Matika said...

mamat pun baru join..

whitecappuccino said...

bagus2!

iLa VaNiLLa said...

suke yg tulis ngn cara tersediri..
tp ad kew yg bce??

nur said...

hisyam.. terimakasih

nur said...

yuyu
sama sama join ye

nur said...

matika
memeriahkan segmen BA..

nur said...

WC
ambil yg boleh dicontohi je

Lulu caldina said...

semangat memalam kena temuramah..ngee

nur said...

ila vanilla..
pasti ada yg baca.. kasi promote skit

nur said...

LULU
bila lagi nak merasa ditemuramah oleh ben kan..

Awangku Johan said...

hahaha.. awang pun baru join sesi temuramah tu

aima in luv said...

wah,,, baguskan segmen nie..Aima pon join.. merasa gak ditemuramah walaupun cuma syok sendiri... hehe

SheNn said...

Saya baru kena interview td..teheee~

Nadhirah-chan said...

hehe sronok je kena interview .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...