Nak Souvenier best?

Suai kenal BLOGGER BARU : Edisi Februari ..

image


WWW.1TUBE.MY
Wow.. first time ke website itu. Kalau BA tak promote pasti le tak tahu kewujudan. Bila ke website tersebut memang bayank benda yang boleh ditonton.. Bak kata tagline' tonton apa yang nak ditonton bila bila masa.' Ala ala Youtube... Tapi yang ni Malaysia punye oke.. Silala jenguk.

DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK KERANA setiap hari ada sahaja benda baru dalam blog. Macam macam karenah blogger. Bloggers datang dan pergi.. Segelintir yang masih setia.. Dunia blog yang penuh dengan pelbagai realiti kehidupan sehingga ke alam fantasi berlandaskan imaginasi. Satu platform untuk meluahkan apa yang terbenak di akal fikiran..
Bagai cendawan tumbuh, kewujudan bloggers baru dengan pelbagai tujuan merancakkan lagi dunia maya ini.. Semakin dikenali, dan tidak mustahil suatu hari nanti menjadi suatu profesion atau kerjaya.
Dan kepada bloggers baru.. teruskan usaha berbloggging, selamat berkenalan di alam maya.. Jangan putus asa..
DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK , tertarik kau memang da booom..

~untuk blogger yang baru dan belum pernah join segmen Ben Ashaari ni, silakan join di SINI.

6 comments:

Nurul Atiqah said...

yer..saye bloger yang baru..sila komen ape yang patut okek..komen yang membina blog saye..hehehe:)

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

moga lahir blogger yg bernas

Wassalam

zubir othman said...

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal dari yaya...

BLOG YAYA SUKA EMBUN

Nadhirah-chan said...

tu la makin ramai blogger yang muncul sekarang ni . tak rasa saingan tapi seronok je sebab ade can nak tambah kawan :) salam perkenalan ye btw :)

acul said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari aculfolio.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...