Nak Souvenier best?

Gaji Kakitangan / Penjawat Awam.

Entry khas buat penjawat- penjawat awam dan kakitangan kerajaan yang masih belum mengetahui yang sekarang ni dah ada sistem slip gaji online.. Bukan apa, ada juga yang segelintir yang tak tahu kan.. Jadi nak kongsi la kat sini.
.jabatan akauntan negara

Bolehla klik kat link tersebut untuk check gaji masing masing dah masuk ke belum.. Sebab esok kanke hari gaji.. Pasti yang baru masuk kerja sebulan tu tertunggu tunggu akan hari gaji ni kan..

Gaji pertama selalunya buat apa ye?.. Belanja kawan kawan?.. Belanja Ibu Ayah?.. Atau simpan untuk mendirikan rumahtangga seperti majlis perkahwinan Zaquan dan Ayu Raudhah?..

Jadual gaji kakitangan awam untuk tahun ni dah ada ke?.. jabatan akauntan negara

So dah cek gaji? Banyak ke dapat? Dapat bonus ke?.. Sempena nak Chinese New Year ni kan? Pastila Kerajaan dah umum kalau ada.. Kan ke best kalau gaji pun naik sama dengan harga barang naik.. Ye la.. Ni asek harga barang je yang naik.. Gaji sama je..
jabatan akauntan negara.

8 comments:

Cik Azizah said...

jijah nak cek tadi...line slow la...
xle nk print! tension tul!

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/01/e-penyata-gajislip-gaji-onlinesistem-e.html

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/01/gaji-kakitangan-kerajaan-2011.html

DKosongLapan said...

padanle....besok 25 ...haghi bahagie staff gomennnn

d_LA said...

dla kan, sejak dia wat sistem camni, x print pun slip gaji..hehe..malas!

NOOR FATIN said...

xkeje lagi, so xde gaji. haha

syukurlah dgn apa yang ada. org kat luar sana lagi susah dr kita :)

Adi Zhaf said...

study lagi..kire duet mara as gaji..slalu kua 28..tapi kebelakangan sebulan due neh selalu delay ke awal bulan depannye =(

:: Serahkan Kepada Yang Tahu ::

KyLe said...

yeyey dpt gaji hahaha

ckgu CTE said...

dh cuba print..senang je...anak2 sibuk nk copy slip gaji...cikgu diorg mtk....so terpaksa print....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pikir2 kan la gaji kite skang nieh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...