Nak Souvenier best?

Kenapa banyak Pop Up kat blog? Tolong!!!!!!



Jawapannya...

Tidakle diketahui akannya.. Adakah ia berkaitan dengan virus atau apakah?. Ada tak kawan kawan yang boleh tolong.. Selalu juge hadapi problem yang sama dengan MZ ni.. Kalau klik keluar widgeo tu, then bila pangkah tab tu keluar plak iklan VAOI tu.

Boleh tak kawan kawan bantu tuan blog yang buntu ini... Apaka penyelesaiannya.. ? Normal ke camtu ye?..

6 comments:

Miza Yusof said...

apakah ? kenapakah ? mengapakah ?
maaflah miza pun tktahu kenapa dan mengapa -.-

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

saya pun macam Miza juga

mukin mozila firefox sakit perut kut
cuba pula dgn window interne explorer

Wassalam

puanbee said...

uit..bee tengok oke je..! tapi tk pasang widgeo pun blog ni?

tak tahu lah jawapan nyer..

mzhany said...

erkkk, hany komen ni ok jer...xde keluar ape2 iklan plak...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

normal kot...
kadang2 kuar mcm tue kan..
rase nye la...

~ PIJA ~ said...

mmg selalu gak pergi mane2 blog kuar mcm2 pop up....!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...