Nak Souvenier best?

Yang Concern.. Terima Kasih.. Bukan AutoBlogWalking

Terima Kasih Buat Mereka Ni Semua.. Concern tu.. Bertuah dapat kawan dengan mereka ni.. Dah berkawan belum dengan mereka?.. kata orang caring.. is sharing...

Sila la berkawan dengan kawan kawan blog ALL IN ONE ni ye..

kawan 1,
kawan no dua,
kawan 3,
kawan ke empat,
kawan 5.
kawan ke 6
kawan tujuh,
kawan 8.
kawan 9
kawan 10,

Panas tentang isu Autoblogwalking.. Pendapat sendiri: terpulang pada individu yang menggunakan dan yang digunakan.. Tapi, kalau Blogwalking sendiri pasti menarik.. Sebab boleh feel sendiri kan,.. Boleh tambah idea.. Boleh belajar sesuatu yang baru..

Pernah terbaca (tak pasti kat mana:sorry tak dapek nak bagi kredit).. katanya:
Dalam suatu hari pasti kita akan dapat mencedok 3 ilmu.. Maksudnya dapat belajar 3 perkara.. Paling kurang.. Dan rasanya melalui blogwalking sahaja pasti lebih dari 3 kan.. Fikir fikirkan apa yang dah dapat harini!!

*Mia.. yang kesilapan teknikal la..

9 comments:

beaty said...

Also prefer BW by my own..enjoy..

Gieyana said...

ada auto bw ker? 1st time taw psl nie..ai prefer bw sendiri psl leh tau kgkwn in details lg..

DKosongLapan said...

awok pun ade entri baghu pasei blogwalking nii......

Wan Fakhrul Rin said...

Whoa! popular sgt isu auto bw ni skrg.. mengalahka isu ana rafali mng AJL XD

g0m0k9enDek said...

better bagi komen jer kat page org.. mmg malas dah nak taip kat chat nur...

Ellen said...

hai ..kawan no 10 tu sapa..akak nak jadi kawan boleh..miahahahaha...

VIVIAN said...

xminat auto..akn blogwalk klu mmg kita nak buat mcmtu..mask blog mmg kita mmg minat..

mia said...

aik..patut tersedak..mia tu mia ke yang?ehkehke..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

link kengkawan..
selama kenalan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...