Nak Souvenier best?

Biarkan Jantung Itu Berdegup...



Macam tajuk Novel ke?.. klik jangan tak klik ye.. Gerak gempur ni.. Sambil bereksperimen.. Bak kata cikgu dahlia: berblogging untuk bereksperimen..(ayat sebenar sila rujuk blog beliau ye..). Disebabkan Nuffnang dah tak bagi BE kat blog ni, maka sambil menunggu BE baru.. nak promote juga la sikit sikit HeartBeat..

Sekarang ni kan dah macam macam cenderahati yang ada. Senang la nak pilih nak bagi pada yang berkenaan.. tapinye, kadang sebab banyak sangat pilihan sampai rambang mata pun ada.. Dan kalau hadiah nak bagi orang kawen.. mesti rasa takde idea juga.. padahal berlambak lambak barangan boleh bagi.. sebabnya takut sama dengan orang lain.. Nanti membazir.. Lebih baik tanya pengantin nak hadiah apa.. Kalau tak mampu sorang, bolehla kongsi dengan dua tiga rakan yang lain..

Dan kalau pengantin tu rasa memang memerlukan sesuatu barang, buat aje wishlist.. lebih baik dapat barang yang kita perlukan dari dapat rice cooker lima nam biji (gune satu je). In the end harga nya sama je.. Tidakkah anda bersetuju kawan kawan?

2 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

setuju2...

azzey said...

Betul gak tu nur. klu share blh belikan barang2 yang bear sikit n berbaloi utk digunakan si pengantin tu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...