Nak Souvenier best?

Kenapa bangun Awal?

Kata orang, bangun awal ni murah rezekinya..
Bila dah bangun tu kena buka tingkap pintu bagai.. supaya rezeki tu masuk..

*Nak cuba entry 2 ayat.. agak agak ada orang komen tak?...

5 comments:

kira kekuri said...

bangun awal sbb bole mandi air sejuk,bole bakar lemak sekali :DDD

~Nur Zulaiha~ said...

hebat la nur.... 2 ayat jer...

sy comment yerr...

amirah said...

walaupun mcm update status kat facebook, tp akak komen je la nur..huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bangun awal...
murah rezeki...

aliefcmoi said...

hahahaha..aku tambah lagi satu komen..so,jadi 5..hehe..agak2 kalau aku komen entry dua ayat ni,,boleh tak tuan punya blog ni dan 4 org yg lain ni follow aku yg baru dlm blog ni??hehehehe...ceh..ckp je nak surh diaorg follow..btw,,blog saya best taw...(cehh..masuk bakul angkat sendiri)..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...