Nak Souvenier best?

Keadaan Di Mesir.

Sudah beberapa hari pergolakan berlaku di sana. Ye pergolakan di Mesir.. Bukannya huru hara biasa, tetapi rusuhan yang melibatkan melayangnya nyawa.

Baru selesai membaca di sini.. Apalah Nasib Warga Kita Di Mesir. Terima Kasih kerana sudi berkongsi maklumat. Elok juga cadangan dari Khairy Jamaluddin. Dan internet pun dah dipotong oleh Kerajaan Mesir.. Semoga warga kita yang berada di sana selamat.. Sama mendoakan..

Lepas ni nak meneruskan lagi perjalanan membaca berita pergolakan di Mesir ni.. Kenapa sampai begitu sekali.. Teringin nak tahu... Atau ada sesiapa yang boleh bagi link maklumat yang terkini.. Atau ada saudaranya berada di sana dan bercerita tentang pergolakan di Mesir itu?..

credit to Abhamz

12 comments:

sitihanisahali said...

saya pun nak tau punca nye..ketinggalan psl berita ni..bestfriend kat sana..risau sgt..

Firdaus Alim said...

Apabila pemimpin terlalu lama berkuasa..gni la jadinyer

Rozuan Ismail said...

mudah2 an rakyat kita disana semuanya selamat..amin..

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

ini lah bala yg Allah turun kerana mengkianati Islam

Wassalam

JR Shoppe said...

Itulah bila pemimpin menjadikan negara seperti harta mak bapa dia. Saya ada tulis satu entry mengenai hal ini dlm blog saya...

cikmimmie said...

singgah di blog sy ye...adik sy ada kat sana..pelajar jordan yg tersekat di mesir..sy ada update sekit2...doakan mereka yer...fuhh..berdebar2 tiap kali dengar berita dari sana..

cikmimmie said...

http://ariffshah.com/

http://www.facebook.com/pages/Selamatkan-pelajar-dan-rakyat-Malaysia-di-Mesir/185618624791964?v=info#!/pages/Selamatkan-pelajar-dan-rakyat-Malaysia-di-Mesir/185618624791964

Mama Zharfan said...

me baru baca latest update kat blog ustaz love

ekmal said...

mari kt doakan sahabat2 & saudara kt kt sana selamat, aku ade sepupu kt sane..student..hope semua ok, amin :)

Syafiq Rosli said...

huhu..smga mereka selamat

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

harap semuanye selamat...

Anonymous said...

This site certainly has all the info I needed about this subject
and didn't know who to ask.

my homepage ... Chaussure De Foot Pas Cher

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...