Nak Souvenier best?

Traffik Blog Ini



Untuk hari ini sahaja start dari tengah malam tadi. Cukup bangga juga la ni dengan trafik sebegini.. Taknak banding dengan RedMummy ke Ben Ashaari ke.. Itu memang traffik tahap otai.. Ni setakat trafik tahap picisan.. Teringat pula lagu Roman Picisan nyanyian Dewa.

Macamana nak tingkatkan lagi traffik sehingga mencanak canak ye?.. Selain dari blogwalking?.. Apapun rahsianya blogwalking la kan.. Supaya dapat traffik dua hala gitu.. Dan harap Nuffnang pun dapat bagi BE baru untuk blog ni.. Dah lama tak rasa BE..

~Sumber graf hijau: Traffik Nuffnang.. Ada juga orang datang pukul 2 pagi ye.. Thank you.

12 comments:

beaty said...

wah kira ok da ni

ardinihumaira said...

hehe... tips dni.. tengah malam baru ping entry terakhir sebelum tdo... ;p

mie said...

fuh!!
agus la tu..
dah makin banyak..
hehehee

logorithm said...

Boleh tahan tuh!

>>> BINGO!!!

teratai said...

salam nur,

tu dah kira ok! Kak punya lagilah dr 3 bintang...dah x ada bintang sekarang! sedeynya...:(

Lina said...

tahniah...fuhhh kul 12 tgh mlm tu ramainya...keep it up

Ina said...

ok lar tu..awak pun rajin update...den tak larat lar woii...

Res2 Supply said...

tahniah...saya ada 2 je. tak sempat nak blogwalking. Sekali-sekala jengahlah blog saya. TQ

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

tahniah
moga bertambah maju

Wassalam

the phantom kid said...

traffic blog nie ape??x faham la..(T_T)

logorithm said...

@phantom kid: Maksudnya taffic jam yang disebabkan oleh road blog.

Eh.

Road block.

Kui kui kui...

>>> BINGO!!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

banyak nye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...