Nak Souvenier best?

Fasha Sandha Lagi / Salun Chinta Twitter.

~Lagi satu alternatif kepada menambahkan pendapatan untuk aktres terkenal ini. Rasanya dah ramai artis yang terjerumus ke lembah perniagaan ni kan.. Yang berjaya antaranya LO atau Linda Onn (perniagaan makanan: pernah tengok gambar rumah dia dalam paper.. wow: mewah betul..), Dynaz: pakaian, FaraDeeba: Tudung.. dan ramai lagi.. Ada sesiapa nak bagi cadangan nak wat bisnes apa ye?.. Nasi ayam online?..

"Demi Chinta, usahawan muda itu akan mengurangkan masa berlakonnya. Katanya, dia tidak sabar untuk mengikuti kursus kecantikan selama enam bulan di salah sebuah institut untuk menajamkan skilnya.

Jadi, kepada sesiapa yang bertuah, anda mungkin berpeluang mendapat sentuhan seorang yang bernama Fasha Sandha.

Aktres itu turut percaya kepada kuasa Twitter. Sejak aktif menggunakan aplikasi Twitter setahun lalu, Fasha mempunyai lebih 54,000 pengikut.

Jelasnya, Twitter adalah satu saluran dia mengemaskini maklumat perniagaan dan menguar-uarkan kehadirannya di salun itu.

“Ia merupakan medan penghubung kepada saya dengan peminat, jadi mereka boleh sentiasa mengikuti perkembangan saya,’’ katanya.

Bagaimanapun, pelakon muda itu bersetuju bahawa kekuatan nama Fasha Sandha sendiri mampu membawa kejayaan kepada perniagaan yang dijana dengan hasil titik peluh sendiri."

2 comments:

zahidah dihaz said...

buka salon? lama dah tak pergi salon...hehehehehe


New entry: Yea! Dapat hadiah!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dah niaga dah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...