Nak Souvenier best?

Penatnye Men'delete' e -Mails. Yahoo

Sememangnya kepenatan jari jemari ini menekan butang 'delete' di keyboard. Sudah lama rasanya tidak menyelenggara sepenuhnya mailbox itu.. Selepas tertangguh dari sehari ke hari.. Makanya, sempena Azam baru ni walaupun dah berpuluh hari lepas.. Tetap diteruskan jua..

Banyak ke dapat emails?.. banyak tu.. Ratus ratus tu.. Kalau duit, lama dah boleh makan sedap2.. Setelah bertungkus lumus sambil mengupdate apa yang patut, akhirnya berjaya juga membersihkan email Yahoo dari email email yang spam.. Macam macam yang di 'spam;kan.. Kadang tu, terlepas juge ke Inbox..

Kalau notification dari Facebook tu.. Banyak juge la.. Tapi oke juga sebab kalau kurang kerajinan nak buka akaun Facebook, bolehla baca from e-mail sahaja.. Dah siap ni, nak buat apa lagi?.. nak tukar wajah blog tak?.. Hmm.. Yang ni belum yakin lagi.. Sikit sikit dulula.. Step by step.. Maklunla.. Kalu terlalu bijak ni.. susah juge kan.. Layan blogwalking?.. Bukan AutoBlogwalking ye.. Atau sambung lainkali saja la..

5 comments:

DKosongLapan said...

nak2 lagi kalo dah berbulan2 tak bukak email...sampei akaun pun nak kene delete....

Anisa Hang Tuah said...

haaaa.
e-mail nis byk jugaaa
malas nak delete

Mama Zharfan said...

congrats tau!!
u are the winner for lucky voter :) sila email ur name + address
me happy gak bila dpt tau kebetulan winner adalah my loyal reader & supporter :)
win-win lah :) teruskan support blog kecik me yer--we support each other :)

AIMAN said...

syoknyer main delete2.. hee

Dilla Nur said...

same la...malasnye nk delete...dah berlambak2 sgt dah email...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...