Nak Souvenier best?

Ada Apa Dengan Selina? Budak MRSM ke?

Selina ni, Anak Chef Wan tu ke?.. Kenapa lak tetiba harum semerbak nama dia ni?.. Musykil sungguh.. Jom Google?.. Mana nak cari?.. Dalam Facebook ke?.. Atau ada sesiapa yang nama Selina boleh jelaskan kat sini?..

Apa kaitan dengan MRSM pula?.. Oh ye.. Kebelakangan ni kan hot tentang budak budak nak masuk sekolah asrama penuh la.. Nak masuk MRSM la.. Best ke duk sekolah asrama ni?.. Cerita tentang asrama, ada seorang saudara mara yang baru je lepas UPSR tahun lepas.. Resultnya boleha tahan .. Dapat sambung belajar kat sekolah yang agak elitla juga.. Sekolah harian berasrama..

Mulanya apply untuk duduk asrama.. Dah lulus dah pun.. Tunggu nak bayar yuran aje.. Sebelum bayar yuran, kena hadir sesi taklimat kehidupan di asrama.. Tup tup balik dari taklimat, katanya tak jadi la pula nak tinggal kat asrama..

~Terfikir, apalah yang ditaklimatkan itu sehingga dia enggan masuk asrama.. Pertauran ketat sangat ke?.. Ada beza ke antara budak budak yang duk asrama dengan budak yang ulang alik..?

6 comments:

ardinihumaira said...

err... tetiba dni confuse.. jadi siapa selina tu...

DaHLia said...

a ah laa nur..
apa kaitan selina ni??
konfius...

anyway, budak2 skrg ramai yang manja sngat..bukannya sebab xleh ebrenggang dengan family, tp xleh berenggang dengan facebook, dgn HP dll

hanna iymeera :) said...

saya budak asrama penuh , syok laaaahh dok asrama !

Firdaus Alim said...

sesungguhnyer dux asrama besh

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dulu dok asrama teknik jew...

amirah said...

sape lak selina tu??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...