Nak Souvenier best?

Dua Ayat je TAPI 4 Komen tu!!!



Berkenaan entry yang INI. Terima Kasih banyak buat mereka yang telah mengunjungi blog ni pada masa tersebut. Entry tu letak dua ayat je.. Tapi dapat 4 komen tu.. bangga juga la kan.. Hehe..

Pernah Cikgu Dahlia pesan, blogger hebat tu bolehla tulis entry 4- 5 ayat, tapi beratus komen dapat kan.. Tapi untuk blog picisan ALL IN ONE ni, walau hanya 2 ayat dan ada yang sudi komen, rasa terharu la sangat kan.. Maknanya ada la juga yang berkunjung di waktu waktu 'sepi'..

Apa pun memang mereka ni harus dipuji sebab rajin.. Satu : Rajin blogwalking.. Dan satu lagi rajin berkawan.. Oke, bagi yang belum berkawan dengan mereka.. jom jom kita kawan dengan mereka..

ctkira
nur zulaiha
amirah
ceroi



7 comments:

Nurul Atiqah said...

awk terbaek lah...:)

kira kekuri said...

haiii :DD berkunjung ke sini ^^

kira kekuri said...

x sangka ada n3 khas..huhuu btw,selamat pagi ! :DD

Nora Shahaira said...

hehe..pasal nur pun baik selalu jenguk kawan-kawan...macam akak,
buka blog mesti jenguk nur dulu..hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kene promote lagi...
hehehe..
tq...

aliefcmoi said...

saya pun rajin gak blogrunning..sbbb nak dpt kawan..jgn lupa berkawan dgn saya juga..saya baru 20 hari ber blog..(mode simpati,).hahahaha...awak jgn lupa follow blog saya taw..huhuhuhu..thanx..

~Nur Zulaiha~ said...

HAHA... tgh rajin je time 2 nur.. hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...