Nak Souvenier best?

Keputusan Perlawanan Piala Sumbangsih.

Tipah tertipu tipu tertipah.. Bak lirik lagu Ruffedge ye.. Masa blogwalking petang tadi terbaca la tajuk entry 'Keputusan Terkini Kelantan vs Selangor:Piala Sumbangsih '. Jadinya menjengukla kat blog Sharing Is Power sebab info info blog tu memang terkini.. Rupenya perlawanan hanya akan berlangsung pukul 8.30 ni.. Bahang kepanasan pun dah terasa.

Apakah keputusan perlawanan Piala Sumbangsih itu nanti. Antara Selangor vs Kelantan, pasukan mana yang bakal menjulang Piala Sumbangsih. Semoga perlawanan ini akan jadi satu perlawanan yang bersih ye.. Tak nakla jadi macam perlawanan antara Kelantan vs Selangor yang dulu tu. Khabarnya kawalan ketat betul malam ni..

Lagi pula malam ni ada cerita cerekarama best tu.. Berebut remote la ye malam ni.. Baik booking remote tu awal awal ye.. eh.. nak g cop remote tu sekarang juga.. jom..

Credit to Sharing Is Power..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...