Nak Souvenier best?

Keyword: Mohe UPU.

Panas ye keyword itu sekarang. Maklumla sekarang ni kan ramai yang tengah apply nak masuk U. Mestila semua yang berkenaan tu berlumba lumba untuk isi borang UPU.. Nak nak pula sekarang ni dah takde gune kertas ye untuk apply universiti ni kan. semua online aje.. Sebab tu la sampai ada yang cari sampai ke blog ini..

Ada la dua tiga komen yang keciwa dengan line UPU online ni.. Katanya asek jammed aja.. Nak buat camne ye nak kasi clear.. Mungkin kene online jam dua tiga pagi kot.. Cari masa yang sesuai supaya takde le jam beno line masa tu.. Bayangkan berapa orang ye online pada sesuatu masa?.. Calon SPM saja dah berapa.. Tu tak masuk yang SPM dua tiga tahun lepas.. STP lagi kan..

Apa pun good luck la.. Doa je time kita online tu Tenang aje.. Semoga berjaya.. Pilih Kursus apa ye?

Semester baru start bulan September la ye?..

3 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

moga mereka semua berjaya

Wassalam

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

gd luck...

niesz said...

same mcm adik niesz, xtau nk pilih cos ape..hehe..choose d best one ya! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...