Nak Souvenier best?

Segmen Hujung Minggu Bersama BEN ASHAARI

image

Seorang jejaka atau dikategorikan antara 'hero Malaya' (Sila rujuk gambar di atas).. Sedang asyik merenung sesuatu.. Dalam laptop la.. bukannye renung awek.. Tapi mungkin juge kan tengah renung 'awek blogger' sebab nanti beliau nak buat posing 'ala ala awek blogger'.. Macam macam gaya ada.. pantang ada masa terluang.. 'awek awek blogger' pasti ada je idea nak ambil gambar untuk berposing.. Pantang jumpe cermin kan?.. aksi muncung dah buat, depan cermin dah buat.. aksi lompat melompat?.. Tu belum lagi rasanya..

Agaknya apa la yang di renungkan lama lama dalam lappy tu ye wahai Ben Ashaari yang jadi 'personaliti lelaki pertama yang keluar majalah RAPI " ye.. Mungkin siapa tahu tuah BA ni, lambat laun boleh dicalonkan dalam 'Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2020; ABPBH"..

Kawan kawan boleh teka tak apa yang sedang dibaca oleh BA tu.. Rasanya tengah baca tentang 'Pilihanraya Kecil Tenang' yang agak panas dengan isu MC, meskipun di tengah tengah musim banjir.. Kalau nak tanya.. mohle kita tanya DIRECT kat BA kat SINI..

1 comments:

teratai said...

salam nur,

not bad juga BA tu ye....popular!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...