Nak Souvenier best?

Blog Archieve Berjela jela?.. Tutorial untuk Pendekkannya..

Kalau ada yang perasan, blog Archieve bagi blog ALL IN ONE ni sangatle berjela ye.. Lepas tu kenela skroll jauh ke bawah.. Penat juga tu.. Bukan kawan kawan je penat.. Tuan blog ALL IN ONE ni pun merasa la penatnye gak..

Oleh itu dengan kesedaran sivik yang boleh tahan terbitnya dari diri ini, makanya tuan blog ini mengodek godekla blog seharian.. Berlatarbelakangkan bukan dari bidang seni mahupun IT.. Maka berjaya la juga.. Sila tengok hasilnya di bahagian Blog Archieve ye kawan kawan yang budiman..

Sebenarnya dah pernah tanya pada k Teratai di kelipkelipkehidupan.blogspot.com, beliau ada ajar juga, tapi masa tu tak berani lagi.. Kemudian bila Mia keluarkan entry kat bawah tu.. Rasa nak mencuba.. Dan akhirnya berjaya.. TQ Mia..


Tutorial Untuk Buat Scroll Down Blog Archieve

7 comments:

Rozuan Ismail said...

wah..satu perubahan yg bagus..kat bawah tu dh tgk..hehe

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

Tahniah

Wassalam

Mawar Merah said...

Thanks kongsi ilmu with us all (^.^)

amirah said...

nak buat jugak kat belog tapi tak sempat lagi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

perubahan yg baek...

Gen Fujita said...

Good info. Doing that now. :)

ardinihumaira said...

dni punya memang berjela2 hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...