Nak Souvenier best?

Betul ke majalah MANGGA di ban?

Betul ke majalah MANGGA di ban?

Terbaca kat  FACEBOOK tentang berita ni.
Masa kecik-kecik dulu pernah le baca MAJALAH ni..
Sekarang dah lama tak baca.

KENAPA?

4 comments:

Cik Eka said...

sejak gambar di kolam banyak dipaparkan,saya rasa malas nak selak mangga....

lepastu semua seksi3..kita pula malu nak tengok

Mommy Razim said...

hehe:) mungkin banyak gossip tak baik dan gambar yang kurang elok dlam tuh gak!!
I pun selalu baca gak hehe :) zaman DoluDolu

9W2YAB BESARI BIN MD DAUD said...

Saya buka kedai buku dulu pun, majalah Mangga adalah majalah paling laris di pasaran cam goreng pisanf, sampai jer mesti habis stok.

Nina said...

Saya baca mag 2 dr kcik,but since masuk skolah hostel dh x baca,tp dr apa yg saya tengok mag 2,dr dulu smpai skrg xd prubahan,pic dlm kolam dh jd kewajipan agknye..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...