Nak Souvenier best?

Gangnam Style.

Tiba-tiba je meletup-letup Gangnam style ni.
Macam merchun di hari raya.

Dah selamat puasa 6 ke kawan-kawan.
Bagi yang dah beraya tu selamat beraya la ye.. Tahniah..
29 + 6 = 365..

Bagi yang belum tu.. sila-sila la berbuat demikian. eceh.. untuk diri sendiri jugak ni. Rasanya nak puasa 6 ni lebih mencabar sebab musim raya ni open house sana sini kan..
Kalau tak hadir, apa pulak kawan sanak saudara cakap kan..
Kalau pergi.. tengok aja juadah?.. Memang telan air liurla..

Apa pun selamat berpuasa untuk yang berpuasa hari ni..

Siapa buat open house.. sila angkat tangan.. nak pergi,,

3 comments:

.: iEyLa :. said...

SELAMAT HARI RAYE KAK..
pg2 dgr radio duk cite gangnam style yg version raye tu..meriah je family diorang.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

gangnam??

Anonymous said...

Because the admin of this web page is working, no question very shortly it will be famous, due to its quality contents.


Feel free to surf to my webpage :: Palo Alto has great dance studios

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...