Nak Souvenier best?

Iklan Raya 2012 Bernas.

Iklan Raya 2012 Bernas.

Nampaknya hari ni memang hari yang sedih. Masa blogwalking ramai yang share tentang Iklan Raya 2012 Bernas ni. Tak pernah menonton lagi. Baru je tau hari ni.

Jadinye, Nur klik le link yang disediakan tu..

Hasilnya?..
Kawan-kawan kena tengok sendiri ye..

~Syukur masih ada KELUARGA..

Setiap kali nak raya memang semua kampeni nak buat iklan raya yang terbaik.. Yang paling menyentuh hati. Iklan raya PETRONAS adalah antara yang ditunggu-tunggu setiap tahun.. Masa arwah Yasmin Ahmad dulu memang best-best.. Jadi PETRONAS kena kekalkan standard best tu kan..

Iklan TMnet pun ok juga. Bersambung dari iklan-iklan tahun sebelum ni..
Bagi kawan-kawan, iklan mana satu yang paling best?

1 comments:

Errah said...

errah xtgok pon lg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...