Nak Souvenier best?

Kenapa Tak Dapat Kad Raya?

Kenapa Tak Dapat Kad Raya?

Tertanya-tanya sebab apa tahun ni tak dapat kad raya?.. Orang tak sudi bagi.. Lagipun itu kira cara lama (memujuk diri sendiri)..

Sekarang ni kan zaman teknologi. Kebanyakan ucapkan ucapan HARI RAYA tu melalui laman sosial:
TWITTER
FACEBOOK
BLOG
macam-macam lagi la..

Lagi satu sebab tak dapat kad raya adalah:
Dah kita sendiri tak hantar kad raya kat orang lain.. Acaner nak dapat?

~Nak g cari kad raya and nak pos kat diri sendiri la..(oh kesian)..

5 comments:

hafiz hafizol said...

aloo.. kesiannya.. hehe.. kad ramai blogger yg nak kasi kad raya... p la ambek peluang tu :)

N@SIQUE said...

kad raya x dak juai pun cmna nk pos...kiki

Kunang-Kunang said...

Betul-betul, you get what you give.

qasehraihan said...

kasik alamat..nak kasik ni..hehe

insan marhaen said...

sejak ibu_suri siderang ahmar, IM dah tak hantar lagi kat raya pada saudara mara dan kawan-kawan.

kalau tak dulu, IM akan hantar kad > 50 keping walaupun sikit saja yang berbalas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...