Nak Souvenier best?

Jumlah Followers Berkurang?

Jumlah Followers Berkurang?

Kenapa jumlah followers berkurang?.. Tentunya sebab lamaaaa tak update blog! Jadi readers dan kawan-kawan pun dah bosan menjenguk tapi tiada new entry. Bengang la juge ye?..

Diakui la blog ni memang dah berhabuk, bersawang bagai. Namun, rasanya bilangan FOLLOWERS takdepun berkurang. Kalau berkurang pun sebab salah sendiri kan. Terima aje lah. Tapi yang setia memFollow tu, terima kasih ye. Yang alert dengan entry terbaru ni pun boleh tahan juga ye..

FOLLOWERS BLOG ALL IN ONE.

ap

7 comments:

.: iEyLa :. said...

people come and go..
but friends remain.. :)

.: iEyLa :. said...
This comment has been removed by the author.
Gieyana said...

xper..bila2 free update ar..sy pon sm gak..kdg2 kalau busy x beupdate gak..but try remain satu hr satu entry..:-)

Ardini Humaira said...

memang slalu gak jadi cani :D

NUR said...

Ieyla- yup.. And life has to go on

NUR said...

Gieyana-
Tengah berusaha ni.. Spy dpt menten entri..

NUR said...

Dini.. Tu la kan.. Kena mengembalikan semangat yg hilang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...