Nak Souvenier best?

Kadar Harga Setem Kad Raya 2012.

Sumber : sinarharian online.

~Ada sesiapa yang dah terima kad raya?
Ada yang nak hantar kad raya pada NUR tak?
Kalau harga setem tak cukup, penerima tu pula yang kena denda kan..


KUALA LUMPUR - Sempena musim perayaan, Pos Malaysia hanya mengenakan kadar 50 sen bagi mengepos semua kad ucapan perayaan yang tidak melebihi 50 gram ke semua destinasi dalam negara.
Tawaran tersebut akan bermula esok sehingga 16 Feb tahun depan yang meliputi perayaan Hari Raya Aidilfitri, Deepavali, Krismas dan Tahun Baru Cina, menurut Ketua Pengawai Eksekutif  Kumpulan Pos Malaysia Berhad Datuk Khalid Abdul Rahman dalam satu kenyataan di sini, hari ini.
Beliau berkata tawaran istimewa ini akan membolehkan rakyat Malaysia menghantar lebih banyak kad ucapan kepada sahabat handai dan sanak saudara pada kadar lebih rendah berbanding pos  biasa.
"Kadar rata pada musim perayaan itu adalah 16 hingga 28 peratus lebih murah berbanding pos biasa yang beratnya tidak melebihi 50 gram," katanya.
Beliau berkata orang ramai digalakkan mengepos kad-kad ucapan Hari Raya Aidilfitri sebelum 13 Ogos ini bagi memastikan kad ucapan yang dihantar tiba ke destinasi sebelum sambutan Syawal.
Untuk maklumat lanjut, pelanggan dinasihatkan untuk menghubungi Pos Malaysia di talian 1-300-300-300 atau di www.pos.com.my atau mendapatkan maklumat lanjut dengan berkunjung ke pejabat pos berdekatan.- Bernama

2 comments:

SoLy SoLicious said...

sama mcm tahun lepas la kan..50sen

amirul ilham said...

dengar kata nak kad raya
jom join contest ini
http://anakjati-kedah.blogspot.com/2012/07/contest-1st-timesaya-nak-kad-raya-dari.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...