Nak Souvenier best?

Selamat Pagi / Pengomen Pertama Semalam.

Selamat Pagi / Pengomen Pertama Semalam.

Kawan-kawan.
Apa khabar hari ini?. Pagi yang menyegarkan. Persediaan bulan Barakah pasti sedang rancak di dalam minda ye?.. So Far apa yang dah tersedia?.. Harap entry malam semalam boleh beri sedikit gambaran untuk kita semua ye.

Sudah makan? Atau masih memikir apa yang hendak di makan?.. Niat nak makan banyak banyak di siang hari senbelum tibanya bulan puasa ni nanti ye?. 

Sebenarnya entry ni juga adalah untuk ucapan terima kasih buat kawan BLOGGER ni yang cepat je komen entry pertama setelah tuan blog menyepi diri buat seketika. Atas sebab musabab yang tidak dapat dielakkan?(wah, ayat komersial tu).. Harapnya momentum kali ini tidak la ' hangat-hangat tahi ayam" la ye.

Thank You Amirah..

blogger Amirah.


12 comments:

ummiarissa said...

memang kena listkan menu berbuka puasa ni...nak cari bahan kat pasar mudah...menu sahur biasanya yang menu kita berbuka tu...panaskan je..

faraherda. razalan said...

Lame hilang. Mcm ne perkhabaran terbaru? Harap semuanya dlm keadaan baik ye?

=D

.: iEyLa :. said...

morning sis... :)

ieja amieja said...

mcm biskut eh..jap ada jap x de..selamat berpuasa..

amirah said...

u r wlcome..pasni momentum laju kut kan nur? huhu..slmt kembali dgn entri2 nur

ArELeEz said...

prepare perut utk b'buka, kira aci x? he3..

nur said...

Ummiarisa ,
Bagus idea tu.. Agak2 apa antara menunya nanti ye?

nur said...

There u r mommyFarra..
Perkhabaran biasa2 aja.. Nak menapak kembali..
Hey, aydin begitu sihat nampaknya!!

nur said...

Hai ieyla..

nur said...

Ieja..
Selamat berpuasa juga ye..

nur said...

Amirah
Harapnya la kan dpt share entry2 menarik kat blog ni..

nur said...

Areleez..
Haha.. Oke juge tu.. Prepare perut..
Jgn sumbat byk2.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...