Nak Souvenier best?

#10FaktaTentangAku


 #10FaktaTentangAku
1.Seorang blogger yang mengendalikan BLOG ALL IN ONE ini sejak dulu lagi.

 #10FaktaTentangAku
2.Selain blog ALL IN ONE, ada juga blog lain yang kurang aktif.. contohnya blog http://picturesbynur.blogspot.com/

 #10FaktaTentangAku
3. Dulu suka join contest online, so ada juga melahirkan blog ALL IN CONTEST. Ada la juga menang beberapa hadiah best. Teruja sebab ada idola blogger yang suke comper GLC ni.. Idola kawan-kawan siapa ye?..

 #10FaktaTentangAku
4.Suka Berkenalan.. (????apakah?)

 #10FaktaTentangAku
5. Dah takde idea nak conteng kat sini.. nanti lainkali kita sambung lagi ye? Bila kala idea mencurah bagai air hujan.

 #10FaktaTentangAku
6.
 #10FaktaTentangAku
7.
 #10FaktaTentangAku
8.
 #10FaktaTentangAku
9.

#10FaktaTentangAku
10. Suka baca blog blog yang ada resepi senang-senang. Baca macam-macam resepi dalam blog. Dala fikiran kononnya nak mencuba dengan begitu berkobar-kobar. Akhirnya bila dah letih membaca.. salin-salinresepi bagai, tak buat-buat juga. Pernah jadi tak kat kawan-kawan camtu?
Jadi tipnya kalau nak cuba resepi.. FOKUS FOKUS dan FOKUS pada SATU je dulu.. dah jadi barule move ke resepi yang lain..

10 comments:

.: iEyLa :. said...

suke berkenalan..hiks..
salam kenal kak.. :)

ieja amieja said...

suka salin resipi?? x pe lps ni leh buat jadi buku respi lak..

shiyda said...

haha . same la ngn shiyda . salin resepi last2 tak buat . apakah ?? haha :P

ArELeEz said...

yupp! focus 1 resepi je. lps tu, wat dgn jayanye! sok2 google2 lagik 1 resepi. focus lg. begitu la kekdahnye..

Noraim said...

pernah2, bukan main semangt salin tp habuk pn xjalan. kehkeh.

nur said...

Ieyla
Slmt bkenalan.. Hehe

nur said...

Ieja
Saja suka suka.. Buatnya x sangat pun

nur said...

Shyida. Pasti kena buat la ye..

nur said...

Areleez,
Tang nk fokus tu yg susah skit tu

nur said...

Noraim..
Kena azam yg lebih ni.. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...