Nak Souvenier best?

Nak Beli Baju Raya Kat Mana?

Dah shopping baju raya?
Kat mana nak beli?
Ada orang tu dah sesiap beli 3 bulan yang lepas..

Ada yang tengah rancak mencari baju raya.
Nak belek=belek sendiri baju raya?
Atau tak kisah beli online?

Kat mana yang affordable nak beli ek?
Oh ya warna tema apa untuk hari raya tahun ni?
Fesyen apa yang up to date?

Banyak pula persoalan..
Susah susah,,
Recycle aja tahuntahun lepas punye..
KECUALI
badan dah naik.. Size bertambah..
:)
~Ada lagi ke tailor yang terima tempahan?

8 comments:

.: iEyLa :. said...

huhu..xbeli pon lagi...
beli siap jela kak..
klu xsempat pakai jela mane yg ade..huhu

JungRara said...

huhu..beli la mana yang berkenan..

zacky786 said...

err kt mne2 pn blh .. uptaown ke .. hheee

.........cP~ said...

Salam.

Banyak kain pasang yang orang bagi, semua dah hantar buat. Tapi, raya pun tak..hahaha..

StellaClaire-Richard said...

jimat jugak..:)

aNiss :):) said...

aniss punya dah siap dah pun. awal2 siap baru tak kelam kabut :DD

Aisy Nasiha said...

Saya kalau tahun lain mmg bli awl, sb mmg tailor tak nak terima dh kalau lwt mcm ni.. Tp thn ni tak de la bli bju pun..
Hehe, dlm pantang.

faraherda. razalan said...

Tak beli lagi pon...

=(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...