Nak Souvenier best?

Tidak Tahu Mana Nak Mula.

Sekian lama tak update blog ALL IN ONE ini. Bukan tak nak update. Cuma mengambil masa untuk mengumpul kembali momentum kembali berblog. Sepi dan menyendiri dari dunia internet. Tiada connection yang memuaskan. Jadi kini bakal kembali untuk memeriahkan lagi blog ini.

Terima Kasih terutama buat kawan-kawan yang sudi menjenguk blog ini. Masih ada yang bertanya khabar. Terima Kasih kawan. Banyak juga yang tertinggal setelah lama tidak berkecimpung di sini. Macam- macam cerita bloggers.. Yang dulu baru, kini dah jadi OTAI. Dan selamat datang buat bloggers  baru ke blog yang tidak seberapa ini. Semoga ada yang mendapat info dari sini.

Kawan-kawan yang sudi follow pun, Terima Kasih banyak-banyak. Akan cuba mengunjungi blog kawan-kawan. Sudah pasti banyak yang dah berubah WAJAH blog masing-masing. Banyak cerita terbaru yang tak terikuti. Perlahan-lahan ahu bangkit kembali.. Berblog sambil kongsi informasi.

12 comments:

amirah said...

lamanyaaaa nur x update ye..

nur said...

AA LA.. DAH LAMA SGT LA AMIRAH.. SIHAT KE?..

Cahaya Mawar said...

selamat kembali tuan belog..kite un bru je hapdet semalam setelah sekian lame menyepikan diri.

*HEPY BLOGGING :)

~~zana@pb~~ said...

selamat kembali, mesti bnyk yg ingin di kongsi.

atuk said...

Assalamualaikum Nur

selamat kembali


Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak

Kakzakie said...

Selamat kembali memeriahkan dunia maya Nur..

Anisa Anuar said...

sama la kita...dah lama menyepi...nak mula kan balik berblog...siyes take time...

NUR said...

Cahaya mawar- tengah mengumpul idea ni

NUR said...

Zana-Thank you

NUR said...

Waalaikumussalam tuanhaji, terima Kasih. Selamat menyambut Ramadan jua.

NUR said...

Kakzakie,
Tq.
Jom sama meriahkan

NUR said...

Anisa..
Betul tu..
Kena slow2 la..
Cari idea balik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...