Nak Souvenier best?

Bukan Followers yang 80k ni...

Agak kawan-kawanle, berapa lama Nur kena ambil masa untuk kasi CUCI ini emel ya?.. Kebanyakannya adalah notifikasi dari mereka yang bagi link/post entry kat Facebook. Ada tips tak dari kawan-kawan yang boleh dikongsi supaya notofikasi tu dapat dikurangkan eh?

1 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

pegi kat fb setting bleh off notifications tu...mmg tak masuk e-mail dah lepas tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...