Nak Souvenier best?

Lagu Raya..

Dah dengar lagu raya dah?.. Belum pun separuh bulan puasa.. bahkan masa hari pertama Ramadhan sudah berkumandang lagu-lagu hari raya. Begitu kuatnya kuasa Hari Raya berbanding puasa ni. Sepatutnya lagu raya ni dimainkan bila dah nak menjelang hari raya la kan.. dan masa hari raya itu sendiri la..

Kalau dengar awal-awal mungkin basi kot lagu raya tu..

Mengikut pengalaman raya.. lagu-lagu raya ni tak basi.. Sentiasa evergreen..
Kalau bagi yang duduk jauh dari family tu lagu yang paling terkesan di hati adalah semestinya DENDANG PERANTAU.

Kalau masa on the way nak balik kampung nanti jangan lupa mainkan lagu BALIK KAMPUNG..

Ok.. selamat berpuasa..

2 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

lagu raya bg anak rautauan memang amat bermakna.. yelah, time tu la nak syahdu syahdan.. :D

Mrs Lurve said...

suka lagu pulanglan dr Aishah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...