Nak Souvenier best?

Maadu.. sensitif ke sedap?

SEBENARNYA INI ADALAH LAMAN WEB BAGI CERITA KOREA.

MINAT KE TAK MINAT ?

Bagi pengunjung baharu laman web maaduu.com, anda hanya perlu mendaftar sebagai pengunjung secara percuma dan boleh terus menonton drama pilihan.

Bagaimanapun, sebelum pengunjung dapat menonton pelakon Korea kesukaan masing-masing, sebuah video komersial perlu ditonton tanpa boleh dipercepatkan.

Terang Pengurus bersama maaduu.com, Syed Yazrine Shahab, 44, ia mempunyai tujuan yang sama dengan medium media lain iaitu memberi pendapatan kepada pengendali laman web.

Sehingga kini, para peminat hiburan Korea dapat menonton drama-drama yang disiarkan pada waktu perdana sehingga 2,000 jam dan jumlah tersebut akan terus meningkat.

Tajuk-tajuk drama yang disiarkan pula bermula pada tahun 2001 iaitu zaman orang ramai mula mengenali drama Korea seperti Winter Sonata dan Autumn In My Heart.

Setiap drama yang disiarkan tidak ada sebarang potongan atau kerja-kerja suntingan. Penonton juga dapat menonton terus-menerus sehingga episod tamat.

Ujar Yazrine, laman web tidak tertakluk dengan undang-undang penapisan Filem Negara atau Finas tetapi atas dasar tanggungjawab, pihaknya akan memastikan setiap drama yang ditayangkan mendapat kelulusan pihak penapisan Korea untuk tontonan keluarga.

Kepada semua penonton drama Korea, drama-drama yang disiarkan dalam laman web tersebut adalah percuma dan sah di sisi undang-undang. Penayangannya di Malaysia mendapat pengesahan pihak penyiaran Korea Selatan.

1 comments:

~Nana 귀여운~ said...

x berapa minat sangat la..tapi kalau de depan mata cita korea yang best layan je kot...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...