Nak Souvenier best?

Rara Zikry: Dah Sebulan Baru Tau Kisahnye..

YE DAH HEBOH BULAN LEPAS.
BARU NAK AMBIL KISAH.

INI ANTARA LINK YG CERITA TENTANG DIA..

http://shareyzaghazali.blogspot.com/2011/08/rara-zikry-dia-buat-aku-berfikir.html

On that date, 19th March 2010, Lanie, Rara and kawan-kawan yang lain plan nak spend time together. Alaaaa, biasala hujung minggu. Ada yang pergi camping, ada yang pergi shopping, ada yang pergi clubbing, but they choose to go for cycling. Diorang pergi kat area Mahkamah Shah Alam tak salah aku. Ada orang cakap tempat tu keras.

http://bbyuya.blogspot.com/2011/08/siapa-rara-zikry.html

"tapi asalkan ade orang yang didalam kesusahan hendaklah kite membantu, ye dakk?

ramai yang tanya macam mane nak bantu. macam mane nak tolong..?

maaflah.. aku tertinggal nak letak tempat yang korang boleh bantu Rara..

tempat ape?? tempat ini..Contribution for Rara Zikry's medical expenses

dan ini juga menarik perhatian dan bantuan daripada Wardina Safiyyah OfficialPage"

2 comments:

piccione blu said...

hai fasha,,opsss...hai sayang..saya pun da penah tulis pasal rara:)

El-Janna said...

huhuh... wah macam entry saye tu.. thanks.. tapi ade byk entry lg pasal rara tu^^

semoga die cepat sembuh. kita doakan ye^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...