Nak Souvenier best?

SETIA PADA NUFFNANG.

ak wish thanks a lot pada pakcik sebelah mak angkat aku NUFFNANG.. sebab kasi BE.. walaupon dah  mencecah setahun blogging. masih tak boleh cash out lagi.. aku tetap setia pada pakcik nuffnang..

BEST KE JOIN NUFFNANG NI?
SEKADAR JOIN SEBAB ORG LAIN JOIN..
ATAU SEBAB MEMANG BEST BILA JOIN NUFFNANG..
KATA ORANG BOLEH DAPAT DUIT HASIL BLOGGING..
BEST LA TU KAN..

APA KATA ANDA..

ISMA TAK KISAH..

6 comments:

Fitri Senin said...

saya pun xtahu BE ni apa...tapi sama jela..setahun blogging mana pernah cash out lagi =)

♥ Elin ♥ said...

x pernah amik tau ttg nufnang..
;)join je..

mas saari said...

dulu pasang gak nuffnang ni tapi skrg dah tukar ke adverlets!

tapi tak kisah sangat pasal duit2 ni, blogging utk kepuasan diri sendiri je!

nida husna said...

sikit2 lama2 jd la bukit ;)

Mohd Zakwan said...

duit nuffnang zakwan skrang baru je RM10.20 setelah 7 bulan -.-
apa2 pun, bersabor je la :D
nak tukar rss feeds ngan zakwan tak ?balas persoalan ini kat blog zakwan ye :)

Miss Eiza said...

join suke suke..kalau ada rezeki ada lah.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...