Nak Souvenier best?

Soalan BLUE.

Soalan BLUE atau Nur panggil dia Cik biru..
Dia ada tag.. Tapi kat sini nak letak soalan dulu..
Nak pk jawapannye..
Nanti kalau ada jawapan yang sesuai..
Akan di buat pada entry berikutnya ye..


SOALAN UNTUK AHLI RERAMA:

1.Suka tak join contest or apa2 yang blogger selalu buat tue?best?
2.Kenapa buat blog?
3.Blog yang macam mana selalu jadi pilihan nak singgah?
4.Blog kesukaan yang wajib singgah hari2?
5.Apa pendapat tentang blog nie?
6.Kenangan paling best dalam berblogging?
7.Apa impian 20 thun akan datang?
8.Antara mak dan ayah mana paling rapat?
9.Azam tahun depan dah ada??apa?
10.Hobi masa lapang?
11.Marah tak nama ditag oleh saya?hehe :)

1 comments:

Arif Aiman said...

woh.. main2 tag jawap soalan..

nasib soalan semua senang2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...