Nak Souvenier best?

Tips PILIH SUAMI ..

TIPS PILIH SUAMI NI dapat dari Afifah.. kawan baru..


@ Sangat ringan tulangYang ni pun penting jugak. Benda ni perlu ada dalam diri seseorang yang bakal menjadi my future husband! Ececece. Gatai aih! Kalau semua nak pemalas, hamboih! Memang kerja rumah Cik Afifah la yang buat. -.-"
@ Reti memasakEhem ehem. Kawan Cik Afifah kata, "kau kawen la dengan Chef weh!" Amboih! Habis la tercalar maruah dan ego seorang perempuan kalau hari-hari die yang masak ye tak? At least dia tahu la sikit-sikit macam mana nak masak daripada tak tahu kan? Yang expert sangat pun tak boleh. Sebab nanti die dok asyik komen-komen masakan kita.

4 comments:

diana said...

setuju..
ringan tulang=boleh diharap.

JunAina said...

erkkk...cam kak aina ni boleh ke lagi carik calon lain...ekekekee...

Fara said...

Hahahahah!

Ciri-ciri suami reti memasak tu sbnrnya satu bonus je. Bukan mandatory pun. Klu perempuan ye.

Igtlah, walau mcm ne pun kita pejuangkan hak kita sbg wanita namun wanita tetap yg kedua selepas lelaki apatah lagi lelaki itu suami kita!

.: Si BungaKopi : . said...

btuah badan la kalau dapat yg rajin memasak instead of reti memasak. lain tu. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...