Nak Souvenier best?

DSAI : Anwar Ibrahim : Bebas.

DSAI : Anwar Ibrahim : Bebas.

Setelah begitu lama perbicaraan berlarutan dari setahun ke setahun.. Akhirnya hari ini adalah hari 901DSAI yang mana keputusan dikeluarkan hari ini.

Masa blogwalking tadi, dah banyak blog yang update tentang perkara ini. Ya.. Anwar Ibrahim dibebaskan dan disah tidak bersalah..

Marilah hormati keputusan hakim..
Ala ala keputusan juri juri yang muktamad...

Sendiri komen: no komen..
Pasti ada yang setuju..
Pasti ada juga yang tidak...

21 comments:

Zyand Ashand said...

apa akan jd dgn malaysia lps ni pun xtau la...sm2 la kita smua nntikan okay..

http://zyandashand.blogspot.com/2012/01/anwar-ibrahim-bebas-dari-tuduhan-liwat.html

nur said...

Itula ka.. Tengok kisah seterusnya.. Zyand

JR said...

Dah agak dah...

nur said...

JR ni boleh jadi ahli nujum ni.. Hehe

atuk said...

Assalamualaikum Nur

kadang2 meluat mengikuti kes sebegini

♥cmª shIemª♥ said...

salam nur..
cma x amek port psl ni..
semua nk menang x nak kalah..
apapun..allah yg maha adil pasti mengadili klu bukan kat dunia..insyallah..di akhirat kelak..

rasp said...

memang tak amik port pasal nie...
malas lah nak 'berpolitik' nie...
lebih baik kita concentrate dgn 'bekalan' akhirat kita kelak....
lebih berfaedah...

Deru Ombak said...

Tunggu saja Dan lihat episod seterusnya

Qhaifa Nur said...

x tahu nak komen...
mahkamah dunia lepas kat sana belum pasti lagi...

tq singgah...

fizafantagiro said...

Dah bebas . tp mesti ader lagi yang berlanjutan ..

Daddy Ziyyad said...

apa apa pun, hentikan lah segala permainan politik, be it form G atau Opposition. MUAK!

Ahmad Haziq Azlan said...

meletup sana sini

~Nana BamBam~ said...

redha bak kata saiful...

nur said...

Wslm tuanHaji.. Kdg2 mmg meluat..

nur said...

Cma & rasp..
Tak amik port lagi bagus kan..

nur said...

Kak Deru Ombak,
Menunggu episod akan dtg juge ni..

nur said...

Qhaifa.. Itu yg x berapa nk komen gak tu..

nur said...

Fiza.. Mesti akan ada rentetannya..

nur said...

Daddy ziyyad..
Rasanya diorang takkan berhenti bermain..

nur said...

AHA,
Sampai meletup bagai kan.. Risau juge..

nur said...

Nana.. Redha dan pasrah je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...