Nak Souvenier best?

Ikan Tasik Asmara.


Resepi boleh ambil kat SINI.

Tajuk resepi bukan main hebat lagi kan. Ikan Tasik Asmara gitu. Tapi dalam gambar tu tak nampak pun struktur ikannya.. Belum cuba sendiri lagi resepi ini. Memerlukan masa yang betul-betul terluang barulah boleh mencuba segala mala resepi yang teringin nak cuba.

Kena cari bahan-bahan untuk persediaan lagi.. Mungkin pada masa akan datang.. next weekend ke.. Amacam..

Apa resepi kawan-kawan yang teringin nak cuba?..

3 comments:

Deru Ombak said...

Mak ai..

X sampai ati nak makan ni.. Sebab dah jatuh cinta.. Eheh!
Ape pun, boleh try resepi ni, looks goods, n sure taste also good. Tenkiuuuu..

Nur, tq so much. N3 Cerai heats traffic paling tinggi setakat ni...

Lady Emilya said...

alamak tk nmpk ikan pon still nmpk sedap ok wuaa lapor :(

KaK LimAh Si SupiR said...

emm3..nt nk try :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...