Nak Souvenier best?

Suara Dari Langit.

Cuti dah tamat. Apa aktiviti kawan-kawan sepanjang cuti haritu?.. Atau masih ada lagi yang masih bercuti?.. Seronoknye.. (jeless juga ada). Banyak lagi kah limau berbaki di dapur?.. Atau masih menerima hadiah buah limau berkotak-kotak?.. Murah rezeki kan?. Secara peribadinya memang ada juga dapat merasa limau Tahun Baru Cina Tahun Naga ni, namun tidakla serancak sebelum ini. Seakan minat terhadap limau sedikit merudum. Agaknya kena makan buah Naga barule sesuai dengan tahun ni kan?

Sepanjang cuti panjang ni, aktiviti terhad kat rumah aja. Menghabiskan masa berkualiti bersama kaum keluarga. Ada juga yang masih bercuti kerana rata-rata bos yang suruh cuti.. Kalau cuti free kan ke best?..

Bila ada keluangan nanti akan berkunjung ke blog kawan-kawan. Membaca aktiviti terkini kawan-kawan semua ye

~ADA DENGAR KISAH SUARA DARI LANGIT?
KOTA SAMARAHAN. 21 JAN?

cuciter..

10 comments:

Deru Ombak said...

Ada, dah baca jugak.. tengah memikir gak ni...

KaK LimAh Si SupiR said...

knp dgn suara dr langit?

Cik FaRiZaM said...

ada dgr gak tp tak bc detail...pasal apa tu ek?

atuk said...

Assalamualaikum Nur

dah mula kerja hari

ieja amieja said...

alamak!! ketinggalan ketapi la..suara dr langit??nape ek..

insan_marhaen said...

ada ikuti klip videonya. tapi bagi IM ialah bukan setakat dengar je lepas tu tidur. sebaliknya dengar dan menginsafi diri bahawa masa semakin dekat.

Miss PIJAOSIX said...

salam nur,

awat tak sambung cuti.....heee!!!

p/s: novel bicara hati pun saya ade..BEST gile novel tu. terbaik!!!

EZAN IDMA said...

tkde baca lagi...

eh limau sedp tau hehe

farhan said...

suara drpd langit.aku ada tgok video tu.apakah itu..suara apa itu??

Ireenmia said...

Sy tak rasa suara tu dari kilang sbb sy pun dengar suara tu, sama seperti bunyi di Samarahan, pada Khamis lalu, 2 FEBRUARI 2012, tgh mlm dan utk pengetahuan saya dari SHAH ALAM. Pada mlm tu, sy bru nk tidur, bunyi yg pertama sy mmg igt bunyi mercun tp bunyi mercun dlm bentuk letupan, bunyi yg sy dengar ni meleret2. Utk kali yg ke2 sy dgr btl2, sy fikir mungkin ada kilang yg buat kerja tp dlm fikiran sy tak mungkin kilang beroperasi tgh mlm. Kali yg ke3, sy amati btl2 suara tu dan meremang bulu roma, mmg speechless sbb tak taw bunyi apa. Sy igtkan sy, ibu dan adik sy je dengar tp beberapa hari lepastu keluar dlm BH yg ada suara dari langit, sy fikir mungkin suara tu tak sama mcm yg sy dgr, td sy search video kat youtube bunyi yg dari samarahan n sy betul2 terkejut sbb bunyi tu sama dgn apa yg sy dengar. Timing bunyi tu dri 1 bunyi ke 1 bunyi pun sama. Cuma di Samarahan bunyinya lebih awal dan sy dengar pada minggu lepas. Kalau sy taw berita tu lebih awl mmg sy akan rakam tp sbb time tu sy tergamam, tak blh nk wat apa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...