Nak Souvenier best?

Kenapa Jadi macam Ni?????

Kenapa Jadi macam Ni?????

IM telah komen macam berikut:

p/s: iklan Congratulation! iPad2 berbuai-buai kat entri posting ini mengganggu pembacaan IM.

Sebenarnya memang dah perasan ada iklan berbuai buai tu.. entah macammana pula iklan tu boleh menempel kat situ.. Agak mengganggu juga la..

Takleh imagine macamana yang dimaksudkan.. sila lihat gambar..

Ha, itula yang dimaksudkan. Jadi , nak tanya kawan-kawan macamana nak menghapuskannya?.. Ada sesiapa yang boleh bagi idea/ cadangan?..  Terima kasih kawan..

8 comments:

Deru Ombak said...

heheheh...
tiap kali kakya masuk blog Nur, kakya pangkah jerk iklan tu baru boleh baca...

dari mane datangnye?

.........cP~ said...

Mungkin dia menempel sebab blog kamu dah banyak trafik.

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

hurm..tula.mane dtg iklan tu? pelik.hehe~

Pok Amai-Amai said...

LA...mcm ne ley ade kat situ?

♥ Elin ♥ said...

x pernah alami...:)
tp klu terjd refer sini lah mcm mana nak remove kan ;p

KaK LimAh Si SupiR said...

dh xd dah p0n..dh blh buang eh? :P

Yatie Awang said...

kalau bab2 macam ni..akak tak dapat nak nolong....hehehe

mekasih follow blog akak, tapi maaf akak tak dapat follow balik, sebab butan follow akak bermasalah

~Nana BamBam~ said...

nana pon perasan akan hal ni.tapi maaf, nana x dapat nak membantu untuk buang iklan tuh..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...